«Простір на Дачній» – екологічність та сучасний європейський стиль

2020-02-29
Новина

Простір на Дачній» - нерухомість класу «люкс», яка стане окрасою Приморського району Одеси. Він розташований у тихому і вільному від багатолюдності місці, неподалік морського берега. Однією з переваг вибору нерухомості саме тут стане неповторний стиль, що поєднує в собі екологічність та сучасність.

Унікальна архітектура нагадує європейський курортний куточок, де панує чисте повітря та розміреність. Будова складається із трьох секцій по 6-8 поверхів. Майбутнім мешканцям пропонується придбати однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні апартаменти з оздобленням. Їхня площа становить від 26 до 107 кв. метрів.

Автономне опалення, резервуар із запасами води, інноваційна система безпеки забезпечить умови підвищеної комфортності. Автомобіль можна залишити у підземному паркінгу. На території, створеній за європейськими стандартами, передбачені дитячий та спортивний майданчики, зони відпочинку, озеленений простір.

Спеціально для того, щоб зробити проживання максимально обмеженим від турбот, було розроблено додаток для оплати комунальних послуг, можливість погодинної оренди машиномісць, доступ до супутникового інтернету. «Простір на Дачній» - ідеальний вибір для тих, хто шукає у новому житлі високу якість, тиху обстановку та екологічність.