«Простір ITown» – нерухомість майбутнього у серці Одеси

2020-06-23
Новина

Простір ITown» – це справді унікальна будова, яка не має аналогів у Одесі. Новобуд знаходиться в історичній частині, відкриваючи вид на приголомшливу панораму моря та знаменитої місцевості. Тут передбачено все для того, щоб надати мешканцям максимум комфорту та все необхідне для повсякденного життя.

Будинок складається з чотирьох секцій та налічує від 9 до 25 поверхів. Сучасний дизайн та незвичайна архітектурна форма доповнені озелененням, а також великим простором. До продажу пропонуються однокімнатні та двокімнатні квартири площею 22-67 кв. метрів. Будь-якої пори року, за будь-яких погодних умов мешканці зможуть насолоджуватися сприятливими умовами, завдяки індивідуальному опаленню та міцним металопластиковим профілям вікон.

Підземний паркінг охороняється та дозволяє зберігати транспортні засоби у повній безпеці. Прибудинкова територія нагадує ціле міні-місто, де є все, що може побажати сучасний мешканець. Тут обладнано зони відпочинку, а також передбачено кінотеатр, кафе. Бутики, дитячий клуб, салони краси та багато іншого. Житло в комплексі «Простір ITown» можна назвати втіленням мрії в реальність.