ЖК «Парковий-2» - комфортабельне житло з оригінальним дизайном

2020-10-30
Новина

Парковий-2». Він відрізняється низкою переваг, серед яких велика кількість зручностей, оригінальний дизайн, повноцінна сусідня інфраструктура та зручна транспортна розв'язка.

Двосекційний комплекс відрізняється монолітно-каркасною конструкцією. Основою виступає міцний пальовий фундамент. Загальна кількість поверхів становить 16. Для будівництва стін застосовується газобетон, а утеплюються вони за рахунок мінеральної вати. Фасад штукатуриться та фарбується. У комплексі монтуються пасажирський та вантажно-пасажирський ліфти, а перед будинком облаштовується гостьова автомобільна парковка.

У будинку можна переглянути комфортабельну квартиру з однією, двома або трьома кімнатами. Вони відрізняються сучасними плануваннями, раціональними площами та численними зручностями. Висота стелі – 2,75 метрів. На даху встановлюється газова котельня, яка відповідає за опалення у комплексі. Для зберігання тепла в кожній квартирі монтуються металопластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами. Також провадиться встановлення металевих вхідних дверей виробництва «Саган».

Територія біля будинку впорядковується і прикрашається зеленими насадженнями з барвистими квітковими клумбами. Облаштовуються дитячий та спортивний майданчики, виділяються зони для відпочинку, обладнуються доріжки для піших прогулянок з освітленням. На перших поверхах представлено комерційні приміщення. У комплексі функціонує цілодобова охорона з відеоспостереженням та сучасна протипожежна система.