2020 відкриває сприятливі перспективи для будівельної галузі

2020-01-30
Новина

Одесі зросла. Позитивними факторами, що вплинули на збільшення попиту та пропозицій, стала стабілізація економіки та налагоджена робота банківської системи країни. За останні три місяці минулого року було зафіксовано понад 205 000 угод з нерухомим майном.

Статистичні дані показують, що громадяни стали активніше купувати приватні будинки та земельні ділянки. Це вигідна можливість інвестування, що є актуальним для великого мегаполісу, де відзначено активну динаміку цін. У відсотковому співвідношенні кількість угод стала більшою на 10,5%.

Нові правила для забудовників допоможуть до кінця 2020 року й надалі розвивати будівельну галузь. Так, впровадження єдиного реєстру об'єктів первинного фонду допоможе покупцям швидше приймати рішення і не боятися виявитися ошуканими вкладниками.

Оскільки будівельні компанії, незалежно від їх статусу на ринку, зможуть виставляти на продаж виключно зареєстровані об'єкти, простіше забезпечити захист і покупцям, і інвесторам. Ці умови допоможуть найближчими роками домогтися повного викорінення незаконного будівництва.