Новий житловий простір у Приморському районі від компанії «Будова»

2019-08-29
Новина

Будова» пропонує новий житловий комплекс, розташований на вулиці Гагаріна. Це п'ятисекційна 24-поверхова будівля, локація якої дозволяє перебувати в оточенні розвиненої інфраструктури та знаменитої зони Одеси.

До найближчих пляжів можна дійти пішки, а велика кількість зелені поряд дозволить щодня насолоджуватися свіжим повітрям. Однокімнатні та двокімнатні квартири площею від 33 до 79 кв. м спроектовані за сучасними європейськими технологіями, що гарантує функціональність та грамотний розподіл простору.

На прилеглій території є все, що знадобиться мешканцям щодня – дитячі та спортивні майданчики, зона релаксу, зелені насадження та простір, необхідний сім'ям з дітьми. Автовласники можуть не переживати про збереження свого майна, адже його можна залишити у підземному паркінгу чи наземному гаражі.

Новобуд від компанії «Будова» продовжить традиції створення якісної нерухомості від забудовника з репутацією в нашому місті. Це справді європейський рівень житлового комплексу, де також пропонуються до продажу та комерційні об'єкти, спроектовані відповідно до світових норм будівництва.