ЖК «60 Перлина» - новинка у відомій архітектурній серії Одеси

2020-09-27
Новина

Приморського району Одеси – житловий комплекс «60 Перлина». Вона виконується у найкращих традиціях серії та пропонує комфортабельне житло з численними зручностями. Головною відмінністю обраного під забудову району є розвинена інфраструктура і транспортна розв'язка, що дозволяє легко добиратися в будь-яку частину Одеси.

Комплекс складається із трьох секцій по 25 поверхів. Монолітно-каркасна будова базується на міцному фундаменті, представленому монолітним залізобетонним ростверком на основі. Стіни зводяться із газобетонних блоків. Перші 4 поверхи відрізняються навісним фасадом, що вентилюється. З п'ятого поверху до даху використовується утеплювач у вигляді мінеральної вати, система мокрого фасаду Henkel і завершується все силіконовим покриттям. Складна конструкція дозволяє зберегти паропроникність (зсередини квартири назовні). Будинок оснащується безшумними ліфтами фірми KONE, мінімальна швидкість яких становить 1,6 м/с.

До уваги видаються одно-, дво- та трикімнатні квартири із сучасними, зручними плануваннями. Мінімальна площа становить 38 кв. метрів, а максимальна сягає 111 кв. метри. Висота стелі – 2,75 метра. На даху облаштовується газова котельня, тепло від якої за допомогою металопластикових труб та опалювальних приладів надходить до кожної квартири, де також монтуються металопластикові вікна (5-камерні профілі з 2-камерними склопакетами). Збереження майна гарантують металеві вхідні двері з протиударним захистом та вогнестійкістю.

Проводиться благоустрій прибудинкової території та встановлюється огорожа по периметру. Як прикраса передбачено озелененням та створення квіткових клумб. Виділяються місця для відпочинку та прогулянок, облаштовуються дитячий та спортивний майданчики. Здійснюється монтаж сучасної протипожежної системи та системи цілодобової охорони з відеоспостереженням.