Житловий комплекс на 4-й станції Б. Фонтану – сучасність, стиль та затишок

2018-07-27
Новина

Яскравий, сучасний та комфортабельний житловий комплекс на 4 станції Великого Фонтану створений для тих, хто хоче проживати недалеко від моря в одному з найкращих районів Одеси. Його зручна локація на Фонтанській дорозі та спокійна навколишня місцевість – це оптимальний вибір і для сімей з дітьми, і для поціновувачів тиші.

Будова виконана в унікальному архітектурному рішенні та приваблює сучасним дизайном. Це п'ять будинків по 16 поверхів, навколо яких впорядковано власну закриту територію. Забудовники, розробляючи проект, створили всі необхідні умови для майбутніх мешканців. Автономна система опалення, а також подачі води та електрики дозволять не турбуватися про перебої у місті. Всі апартаменти мають зручні планування і сучасне оснащення.

Оформлення секцій та коридорів створює атмосферу домашнього затишку. Цілодобова охорона гарантує повну безпеку мешканцям комплексу та їх майну. Автовласників порадує можливість надійно зберігати свій автомобіль у просторому підземному паркінгу, звідки курсують імпортні швидкісні ліфти на будь-який поверх.

У дворі є доглянуті зони для відпочинку всією сім'єю, а чисте морське повітря подарує сприятливі умови будь-якої пори року. ЖК на 4-й станції Великого Фонтану від будівельної компанії Hanner - це грамотний вибір сучасної нерухомості у вдалому розташуванні.