«ArcadiaSilence» - лаконічний та затишний житловий комплекс в Аркадії

2021-05-27
Новина

ArcadiaSilence» - житловий комплекс категорії «комфорт», розташований у тихому кварталі району Аркадія в Одесі. Це престижна та мальовнича місцевість, яка подарує мешканцям чисте повітря та комфортні умови. Поруч є всі необхідні об'єкти інфраструктури, а також великий транспортний вузол.

Будинок із п'яти поверхів пропонує затишні квартири вільного планування, а також комфортабельні дворівневі апартаменти. Це відмінний вибір для сімей та тих, хто цінує розмірену обстановку у тихому куточку нашого міста. Територія комплексу гарно впорядкована – тут є зелені насадження та зони відпочинку. Автовласники можуть скористатися зручним наземним паркуванням. А цілодобова система охорони гарантує безпеку і мешканцям, та їхньому майну. Завдяки індивідуальній електричній системі опалення, утепленому фасаду та двокамерним енергозберігаючим склопакетам усередині приміщень у будь-яку пору року підтримуватиметься оптимальна температура та мікроклімат.

ArcadiaSilence - це лаконічна, комфортабельна і престижна нерухомість в популярному районі Одеси, неподалік моря. Чисте повітря, панорама узбережжя та грамотне розташування подарують затишну атмосферу будь-якої пори року.