ЖК «Море» - поєднання краси, свіжості та оригінальності

2019-07-26
Новина

Сімейний будинок. Це 6-секційний комплекс з 12 поверхами, на яких розміщені комфортабельні просторі квартири із сучасними плануваннями та грамотними площами.

Будівля монолітно-каркасна зі пальовим фундаментом. Стіни виконуються з газобетону, а фасад покривається штукатуркою та спеціальними фасадними фарбами. Перекриття монолітні залізобетонні, здатні витримати найсерйозніше навантаження. Висота стелі досягає 2,7 метрів.

Опалювальна система складається із індивідуального газового опалення (АОГВ), яке встановлює сам власник квартири. Зберегти мікроклімат дозволять міцні металопластикові вікна з якісною фурнітурою та енергозберігаючими склопакетами. На вході вмонтовуються броньовані металеві двері.

У кожній секції функціонують два швидкісні ліфти, які спускаються прямо у місткий підземний паркінг. Прибудинкова територія знаходиться під цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Вона обгороджується та впорядковується. Висаджуються різні рослини та квіти, обладнуються дитячі та спортивні майданчики, виділяються зони для відпочинку та прогулянок.