СК «Гефест» знову дивує розкішним житлом із чудовою назвою

2018-06-26
Новина

Будівельна компанія «Гефест» продовжує зводити унікальні житлові комплекси із назвами, взятими із давньогрецької міфології. На черзі будівництво чудового ЖК «Посейдон». Територія під забудову обрана на знаменитій Дачі Ковалевського неподалік морського узбережжя. Тут досить тихо і самотньо, але в пішій доступності є вся необхідна інфраструктура. Крім того, неподалік майбутнього комплексу проходить зручна транспортна розв'язка.

Двосекційний будинок зводиться за монолітно-каркасною технологією зі стінами з газобетону. У висоту воно сягатиме 24 поверхів. Як утеплювач застосовується мінеральна вата. На цокольному поверсі розташовуватимуться комерційні приміщення під офіси або торгові точки. Квартири просторі та світлі з сучасним плануванням та чудовим видом з вікон. Висота стелі складає 2,85 метра. Мінімальна площа квартири дорівнює 48,72 квадратних метра, максимальна – 83,59 квадрата.

У комплексі можна придбати одно-, дво- чи трикімнатну квартиру. Система опалення складається з індивідуальної дахової котельні з поквартирним розведенням пластиковими трубами. Крім того, встановлюються опалювальні прилади та терморегулювальне обладнання. Зберегти тепло допоможуть міцні металопластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами.

У будівлі буде облаштовано швидкісні безшумні ліфти. Для власників автомобілів буде обладнано підземний місткий паркінг. Особлива увага приділятиметься протипожежним заходам та системі безпеки. Весь периметр буде під цілодобовою охороною та відеоспостереженням. На поверхах буде облаштовано спеціальні ящики з необхідним при НП обладнанням. Також передбачені датчики та сигналізація.

Прибудинкова територія упорядковується і огороджується. Вона буде прикрашена квітковими клумбами та зеленими насадженнями. Для приємного проведення часу функціонуватимуть дитячий та спортивний майданчики, зони для відпочинку. Прогулюватися можна буде красиво виділеними пішохідними алеями.