Експерти прогнозують стан ринку нерухомості у 2020 році

2020-03-26
Новина

нерухомості у майбутньому? Сьогодні експерти, аналізуючи економічну ситуацію, що склалася в Україні, говорять про можливе підвищення вартості квадратних метрів. 

Оскільки спостерігається підвищення курсу долара, а водночас і зростання попиту нерухомість, є підстави припускати, що у ринку первинної нерухомості намітиться пожвавлення і зростання цін. Фахівці говорять про передбачуване тимчасове затишшя у зв'язку з кредитними канікулами по країні, проте надалі вартість житла стане вищою і у гривневому еквіваленті, і у валютному. 

Попит на різні типи житла різко зросте. Це стосуватиметься всіх сегментів – від економ-варіантів до елітних об'єктів. Оскільки нерухомість залишається вигідним вкладенням коштів, вже цього року багатьом стане затребуваним саме інвестиційне вкладення первинну нерухомість. 

Крім того, на даний момент багато наших громадян мають фінансові заощадження в банках – як у нацилнальній валюті, так і в іноземній. І саме капіталовкладення в нерухомість, що будується і готову, стануть оптимальним способом підтримки своєї фінансової стабільності.