ЖК «Emporium Tower» – найкраще, що може запропонувати сучасне житло

2019-07-24
Новина

ТОВ ГРІНПАРК СІТІ, який зводиться в Аркадії. Розкішний ЖК складається з 26 поверхів та 3 секцій. Він відрізняється оригінальним сучасним дизайном, унікальними технічними рішеннями та високоякісними будівельними матеріалами.

Монолітно-каркасна будівля зі стінами із газобетону базується на пальовому фундаменті. За утеплення відповідає мінеральна вата. На даху встановлюється газова котельня, яка пускатиме тепло по будинку. Регулювати температуру в кожній квартирі та створювати свій мікроклімат можна за допомогою системи «розумний дім». Тепло або прохолода зберігатимуться завдяки металопластиковим вікнам з енергозберігаючим склопакетами. Також завдяки їм досягається шумо- та звукоізоляція.

Квартири характеризуються зручними сучасними плануваннями. Висота стелі – 2,7 метрів. Ще однією перевагою виступають раціональні площі. Усі квартири здаються з ремонтом, але можна вносити свої корективи. Крім того, всі вони йдуть з терасами, що дозволяє насолоджуватися прохолодними літніми вечорами прямо вдома.

На цокольних поверхах приміщення віддано під комерцію. Вони будуть розташовані ресторан, спа-салон, дитячий клуб, Синагога. На останньому поверхах передбачена «пляжна зона» зі спа та басейном лише для мешканців комплексу. Прибудинкова територія упорядковується та огороджується. Виділяються зони для відпочинку, прогулянок, дитячі та спортивні майданчики. У комплексі функціонуватиме місткий підземний паркінг у два рівні, а також три ліфти.