Унікальний сучасний стиль – комплекс «Unity Towers» в Аркадії

2019-07-22
Новина

Аркадія – один із найпрестижніших районів Одеси – може похвалитися ще одним сучасним житловим комплексом бізнес-класу. Unity Towers був спроектований французьким архітектором і втілює в собі зразок нерухомості європейського мегаполісу. Це стане вдалим вибором для тих, хто цінує незвичайні рішення, бажає придбати житло підвищеної комфортності біля моря і високо цінує якість та інноваційні методи в будівництві.

 Покупцям представлені квартири з однією, двома, трьома кімнатами та дворівневі апартаменти. Усі вони гарантують покращені умови та атмосферу затишку з першого ж дня перебування. Територія комплексу доглянута та впорядкована. Автономний паркінг знаходиться під цілодобовою охороною та забезпечує безпеку майну. Тут висаджені зелені насадження, є місця для прогулянок та відпочинку, а спеціально створений коридор з'єднує будинок із розташованим поруч торговим центром, що зручно для мешканців.

 Це унікальний проект, що впадає у вічі зовнішнім оформленням і поєднує в собі всі ті переваги, про які мріють одесити та гості та міста, обираючи нову нерухомість. Компанія Рів'єра Девелопмент має успіх у роботі на території Південної Пальміри, пропонуючи об'єкти високої якості в неповторному стилі.