Комфортабельне житло серед розкішних фонтанів

2018-06-22
Новина

Якщо Ви завжди мріяли, щоб у дворі будинку були барвисті фонтани, то новий житловий комплекс від забудовника Grand Empire допоможе мрії виповнитися. Комплекс має назву «Парк Фонтанів» і знаходиться в с. Фонтанка, неподалік від знаменитого торгового центру «Рів'єра». Крім цього, тут є інші численні торгові та бізнес-центри, ринки, розважальні заклади та інші необхідні установи. Крім того, до моря тут рукою подати. Окремо слід виділити транспортну розв'язку, яка дозволяє швидко і легко добиратися до будь-якої частини міста.

Житло відноситься до класу комфорту. Цегляний десятиповерховий будинок складається із 6 секцій. Будується він за монолітно-каркасною технологією. На цокольному поверсі передбачені комерційні приміщення, також є технічний поверх. Фасад будівлі конструюється з керамічної цегли. Як утеплювач використовується екологічно чистий матеріал – мінеральна вата. Квартири просторі, світлі та затишні із сучасними зручними плануваннями. Стелі заввишки 2,85 метри.Як декор використовується штукатурка, покрита фасадними фарбами.

Система опалення складається з двоконтурних казанів та сталевих радіаторів. Тепло в житло зберігається за рахунок міцних металопластикових вікон, що відрізняються енергозберігаючими склопакетами. На поверхових щитах монтуються прилади обліку споживання електроенергії та водопостачання. У житловому комплексі передбачені місткі паркінги – наземний та підземний. Під'їзди зручні та безпечні. Особлива увага приділяється протипожежним заходам та системі безпеки. Периметр обгороджений та знаходиться під цілодобовою охороною.

Прибудинкова територія прикрашається оригінальними фонтанами, квітковими клумбами, пішохідними алеями, зеленими насадженнями. Також облаштовуються дитячі та спортивні майданчики. По периметру встановлюються камери відеоспостереження та унікальні світильники. Тротуари покриваються спеціальною плиткою.