Комплекс «Чайка Люкс 2» – атмосфера європейської заміської резиденції.

2021-04-21
Новина

Житловий комплекс «Чайка Люкс 2» – це втілення європейських традицій нерухомості. Він розташувався у тихій місцевості Суворовського району Одеси, де панує тиха атмосфера. Вся необхідна інфраструктура знаходиться поряд, а широка транспортна розв'язка допоможе легко вирушити до будь-якого району міста.

Будова складається з трьох секцій та налічує чотири поверхи. Тут пропонуються до продажу однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири площею 39-84 кв. метрів. Зручні планування, новітнє оснащення та раціональний розподіл простору подарують відчуття перебування у заміській комфортабельній резиденції. Індивідуальне опалення забезпечується двоконтурним газовим котлом, завдяки чому будь-якої пори року мешканці зможуть самостійно регулювати подачу тепла у свої квартири. Уся територія комплексу закрита від сторонніх та охороняється цілодобово. Тут передбачені зони відпочинку та барбекю, справжній фруктовий сад, ігрове міні-містечко.Залишити автомобіль можна на наземній парковці, де він буде в повній безпеці.

Нерухомість у житловому комплексі «Чайка Люкс 2» від будівельної компанії «Платінум Буд» - це європейська якість , підвищений комфорт та сприятлива навколишня атмосфера.