Житловий комплекс «Одеський» - типово одеське житло

2016-10-20
Новина

Новий будинок він у Малиновському районі на вулиці Шота Руставеллі. Складається він із 14 поверхів та 7 секцій. Здавався він поетапно, і наприкінці минулого року було здано останні секції. У ньому є підземний паркінг, технічні поверхи, а цокольному знаходяться офісні приміщення. Головна перевага комплексу – різноманітність квартир. Вони відрізняються один від одного площею, плануванням та вартістю квадратного метра, що дає можливість багатьом знайти потрібний варіант.

Квартири починаються з другого та по чотирнадцятий включно поверх. У будівлі функціонує індивідуальна газова котельня, яка забезпечує теплом усі квартири. В апартаментах встановлені сталеві радіатори із регуляторами температури. Монолітно-каркасна будівля із заповненням із газобетону відрізняється своєю міцністю та сейсмостійкістю (до 8 балів). Крім того, комплекс оснащений автономною трансформаторною підстанцією. У ній є два незалежні введення, що робить будівлю повністю незалежною від міських збоїв.

У кожній парадній діє 2 ліфти. Один вантажний, другий для перевезення пасажирів. При цьому вони швидкісні та безшумні. Окрему увагу було приділено протипожежній системі та системі безпеки. Вони модернізовані, з датчиками та камерами відеоспостереження по периметру. На ній функціонує дитячий майданчик, зони для відпочинку та занять спортом. Також передбачено зручний під'їзд.Крім того, прибудинкова територія обгороджена сторонніми.