Житловий комплекс «Вентимілья» подарує затишок старої Одеси

2020-06-20
Новина

Вентимілья» знаходиться у тихому затишному кварталі історичної частини Одеси. Будівля із шести поверхів із мезоніном виконана в сучасному стилі з додаванням витончених декоративних елементів. Будинок гармонійно доповнює архітектурну подобу старої частини нашого міста, створюючи затишну домашню атмосферу.

До продажу пропонуються однокімнатні квартири та комерційні приміщення зі зручними плануваннями та комфортабельними умовами. Індивідуальне опалення подається газовими котлами, що дозволить у будь-який час насолоджуватися теплом та сприятливим мікрокліматом усередині житла.

Усередині будівлі передбачено комфортабельний ліфт. Автомобіль можна залишити на парковці, що знаходиться перед будинком. Двір гарно впорядкований та закритий від сторонніх відвідувачів. Тут можна не переживати про свою безпеку та збереження майна, адже консьєрж-сервіс та система відеоспостереження допоможе передбачити будь-які непередбачені ситуації.

«Вентимілья» - це стильний, презентабельний та затишний проект, який припаде до душі тим, хто шукає тихе та комфортне житло у самому серці Одеси.