«Будинок на Степовій» - затишок та колорит Молдаванки

2020-06-19
Новина

Будинок на Степовій» – витончена та сучасна будівля у серці знаменитої одеської Молдаванки. Воно знаходиться у зручному кварталі, де зовсім поряд є магазини, супермаркет, навчальні заклади, безліч міських та комерційних організацій, а також широкий транспортний вузол.

Будова складається з трьох секцій та налічує шість поверхів. Воно виконане в гармонійному поєднанні класичного та сучасного стилю та доповнене декоративними елементами. Автономна система опалення дозволить не переживати про можливі перебої у місті та самостійно регулювати подачу тепла.

Усередині приміщень завжди підтримуватиметься оптимальний мікроклімат, завдяки металопластиковим вікнам та інноваційним технологіям будівництва із застосуванням якісних матеріалів. Усередині будинку передбачено ліфт. Система відеоспостереження гарантує безпеку цілодобово.

Подвір'я закрите від сторонніх і красиво упорядковане, створюючи атмосферу домашнього затишку. Це лаконічний та комфортабельний будинок, який неодмінно припаде до душі любителям старої Одеси та її колориту.