«Прохоровський квартал» – масштабний комплекс в Одесі.

2018-11-16
Новина

«Прохоровський квартал» - новий масштабний житловий комплекс, розташований в історичному районі Одеси – на Молдаванці. Він спроектований для тих, хто шукає сучасну нерухомість в одному із затишних місць нашого міста. Мешканці оцінять зручно обрану локацію – зовсім поряд є все, що потрібно для життя, а також широка транспортна розв'язка. 15 будинків об'єднані загальною територією, кожен з них налічує 16 поверхів та надає квартири зручного планування з однією, двома чи трьома кімнатами. Крім житлових приміщень, тут передбачено і комерційні – для організацій різного спрямування. Широка територія поєднує в собі сучасність та домашній затишок.

Тут розмістилися зручний паркінг, майданчики для дітей та для занять спортом, доглянуті місця відпочинку з висадженими деревами та алеями. Серед безлічі переваг комплексу особливо слід відзначити його безпеку та надійність. Забудовники застосували нові технології будівництва, щоб створити максимально комфортне та міцне житло.

Завдяки індивідуальному опаленню не доведеться дбати про підтримку тепла взимку, а влітку тут зберігатиметься бажана прохолода. Придбання квартири в житловому комплексі «Прохоровський квартал» - це вигідне вкладення та грамотний вибір якісного житлового простору.