Житловий комплекс «Олексіївський» – тихий куточок колоритної Молдаванки

2019-09-16
Новина

У тихому куточку старої Молдаванки, в серці історичної частини Одеси, розташувався новий житловий комплекс Олексіївський. Зовсім поряд є сквери, магазини, школи, кафе, зупинки громадського транспорту – все необхідне у повсякденному житті. Будова з десяти поверхів складається з семи секцій, кожна з яких має зручні швидкісні ліфти імпортного виробництва.

До уваги покупців представлені просторі однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири з комфортними плануваннями. Завдяки автономній газовій котельні, подача тепла здійснюється безперебійно та незалежно від непередбачених ситуацій у місті.

Міцність, надійність, грамотно обрана локація та сучасне оснащення дозволяють комплексу бути високо затребуваним на ринку новобудов, а його привабливий вигляд гармонійно доповнює архітектурний краєвид колоритного куточка Одеси. Підземний паркінг не лише допоможе зберігати транспортний засіб у безпеці, а й надасть більше вільного місця на прилеглій території.

У дворі встановлено дитячий майданчик, а також висаджено дерева та обладнано зони для прогулянок. Будівельна компанія Материк, як професіонали галузі будівництва нового сучасного житла, пропонують придбати житло в унікальному житловому комплексі «Олексіївський», що стане найкращим способом вкладення коштів.