Клубний дім «Граф на Педагогічній» - вишуканість та лаконічність

2020-06-16
Новина

Аркадії, одному із затребуваних районів Одеси, можна стати власником затишного житла у тихому кварталі. Клубний будинок «Граф на Педагогічній» спроектований спеціально для тих, хто шукає лаконічність та сучасний стиль в нерухомості .

Будівля з шести поверхів має зручні квартири з однією і двома кімнатами. Їхня площа – від 34 до 52 кв. метрів. Підземний паркінг дозволить не лише зберегти прибудинкову територію вільної, а й надійно захистити транспортні засоби.

Автономне опалення подається від газової котельні, встановленої на даху. Усередині приміщень завжди буде підтримуватись бажана температура та комфортні умови. Зовсім поряд знаходяться всі необхідні інфраструктурні об'єкти - магазини, супермаркети, торгово-розважальний центр, зупинки транспорту, школа, дитячі садки, а також набережна та пляж.

Клубний дім «Граф на Педагогічній» від компанії «Graf Development» – це саме втілення вишуканості та сучасного стилю, що у поєднанні з підвищеним комфортом роблять його справжнім райським куточком у мальовничій місцевості Одеси.