«Ітака» – апарт-комплекс у затишному кварталі на Великому Фонтані

2020-12-15
Новина

Ітака» втілив у собі оптимальне поєднання сучасного стилю та підвищеного комфорту. Будівля знаходиться на 7-й станції Великого Фонтану, у тихому та спокійному кварталі Київського району. Це затишна місцевість, оточена зеленою зоною, де поблизу є всі необхідні об'єкти інфраструктури.

Будинок складається з десяти поверхів і має всі необхідні умови для перебування. Покупці можуть придбати однокімнатну чи двокімнатну квартиру площею 31-72 кв. метрів вільного планування. Усередині будівлі передбачений швидкісний та безшумний ліфт фірми OTIS. Автономне опалення забезпечується встановленою на даху газовою котельнею. Власники авто можуть скористатися підземним паркінгом, розрахованим на 27 машиномісць. Прибудинкова територія гарно впорядкована та доповнена зеленими насадженнями. Закритий тип комплексу знаходиться під охороною і має систему відеоспостереження. Це гарантує повну безпеку і мешканцям, та їхньому майну.Утеплення фасаду, енергозберігаючі склопакети вікон та інноваційні технології будівництва дозволять створити у приміщеннях оптимальний мікроклімат у будь-яку пору року.

Проект апарт-комплексу «Ітака» від будівельної компанії «Гефест» – це стильна та комфортабельна нерухомість, що відповідає високим європейським стандартам.