Житловий комплекс «Місто Мрій» – житло в самому серці Пересипського району

2019-11-15
Новина

Сучасний житловий комплекс економ-класу "Місто Мрій" у центрі Пересипського району Одеси порадує тих, хто цінує комфорт, лаконічність та прийнятність. Він знаходиться поблизу важливих об'єктів інфраструктури – у кроковій доступності є школи, дитячі садки, медустанова, магазини, супермаркети, торговий центр, ринки та парк.

Завдяки зручному транспортному вузлу мікрорайону дістатися будь-якої точки міста не складе труднощів. Однак сама будова вдало займає територію далеко від великих магістралей та метушні. Він складається з трьох секцій та налічує від 6 до 8 поверхів. Архітектори та дизайнери постаралися втілити ідею сучасного житлового об'єкта мегаполісу, який створює атмосферу домашнього затишку.

Поєднання бежево-коричневих тонів фасаду та панорамне скління привертають увагу неповторним стилем. Використання в будівництві інноваційних технологій та високоміцних матеріалів гарантує надійність та комфорт у будь-яку пору року. Вікна з імпортного металопластикового профілю фірми WDS захистять від холоду, шуму та дозволять заощадити при оплаті комунпослуг.

Придбати пропонується однокімнатні та двокімнатні апартаменти, а за бажанням покупці можуть самостійно вибрати планування. Кожна секція забезпечена вантажними та пасажирськими ліфтами. На території є зона для сімейного відпочинку з дитячим майданчиком, а по периметру висаджені дерева.

Для власників авто передбачено стоянку. ТОВ Форекстін, створюючи проект житлового комплексу «Місто Мрій», постаралося втілити всі побажання сучасного мешканця нашого міста, що прагне комфорту в новому просторі .