Традиційна конференція з будівництва проходить в Одесі

2018-09-13
Новина

В Одесі відбувається конференція міжнародного масштабу «Будівництво у сейсмічних районах України». Традиційно зібравши фахівців галузі з усього світу, вона стала вже ХІ за ліком. У заході беруть участь представники будівельних компаній, проектувальники та розробники, а також місцева влада. Мета проведення конференції – обмін досвідом, налагодження ділових відносин між Україною та країнами зарубіжжя.

Одеський регіон сьогодні є одним із лідерів за масштабами ведення будівництва, застосовуючи в роботі інноваційні технології та використовуючи матеріали високої міцності. У зв'язку з тим, що місцева місцевість схильна до відлуння сейсмічно небезпечних явищ поблизу, а значить, завдання забудовників - забезпечити повну безпеку своїх об'єктів для мешканців.

У ході проведення конференції фахівці отримують знання, які допоможуть надалі удосконалити ведення будівельних робіт з метою покращення упорядкованості міста та безпеки нової нерухомості.

Підсумки та цінні матеріали конференції будуть опубліковані в одеських та іноземних виданнях, ознайомитись із ними можна буде й в інтернет-ресурсах.