Житловий комплекс «Garden House Repino» - комфорт та стиль життя

2019-08-12
Новина

Garden House Repino – житловий комплекс класу «еліт», розташований на 11 станції Великого Фонтану в Одесі. Він знаходиться в тіні дерев, на тихій вулиці, звідки можна легко пройти пішки до моря. Вся потрібна інфраструктура – магазини, супермаркети, ринок, школи, дитячі садки та багато іншого – є неподалік, а отже, мешканцям тут створено всі умови для затишного перебування.

Будова складається із трьох секцій по п'ять поверхів. Його зовнішнє оформлення порадує любителів сучасного європейського стилю та екологічності. Дизайнери створили унікальний проект з панорамними вікнами та просторими терасами, що відкривають краєвид на море та мальовничу місцевість, з обробкою з натурального каменю, а також із доглянутою закритою територією.

Покупцям представлені двокімнатні, трикімнатні, п'ятикімнатні та дворівневі апартаменти з грамотно продуманими плануваннями та сучасним оснащенням. У кожній секції встановлено вантажопасажирські ліфти великої місткості. Автовласники можуть скористатися підземним паркінгом, зберігши своє майно у безпеці, а у дворі передбачені доглянуті алеї, зони відпочинку та велика кількість зелені.

 ЖК «Garden House Repino» від СТ Кепітал - це інвестиція в комфортне майбутнє, це стиль життя та неповторна атмосфера в одному з найкращих районів Одеса.Мешканцям також надано цілий спортивний комплекс, послуги хамам та власний басейн.