«Будинок на Міщанській» - сучасний простір у серці старої Одеси

2020-02-12
Новина

Будинок на Міщанській» - новий проект, розташований у старій частині Одеси, неподалік вулиці Преображенської та ринку Привоз. Поєднання традиційного та сучасного в його архітектурі дозволило створити воістину затишний та зручний простір.

Перевагою проживання тут стане добре розвинена інфраструктура, адже поблизу є все необхідне – школи, дитячі садки, магазини, торгові центри, місця відпочинку та розваг, кілька скверів. Транспортна розв'язка дозволить легко та швидко добиратися до інших районів нашого міста.

Будинок складається з однієї секції та височить на 9 поверхів. Безшумний швидкісний ліфт імпортного виробництва гарантує зручність та безпеку. Утеплення фасаду базальтовою ватою, газова дахова котельня та п'ятикамерний профіль металопластикових вікон забезпечать оптимальну температуру всередині приміщень цілий рік.

Покупцям пропонуються однокімнатні та двокімнатні квартири площею від 31 до 70 кв. м. Власникам авто надається паркування як у внутрішньому дворі, так і перед будинком. Додатковим плюсом є встановлена протипожежна система та відеоспостереження. «Будинок на Міщанській» - це унікальний проект, який дозволяє перебувати в самому серці Одеси, при цьому насолоджуючись тишею та відсутністю міської суєти.