Затишний житловий комплекс на Адміральському

2017-01-12
Новина

При створенні будинку було застосовано діафрагми жорсткості та заповнення з газобетону. Він міцний і сейсмостійкий. Зовнішні стіни відрізняються товщиною 300 мм. Товщина міжквартирних стінок становить 200 мм. Квартири із сучасними плануваннями, а також можливістю перепланування на свій розсуд. Встановлено міцні металопластикові вікна, які гарантують тепло- та шумоізоляцію.

Фасад будівлі виконаний переважно у традиційному стилі та пофарбований спеціальними фарбами. Покрівлю утеплили за допомогою екологічно чистих мінераловатних плит. Покриття виготовлене з металочерепиці. Гаряча вода забезпечується за рахунок встановлення двоконтурних газових казанів. Висота стелі в квартирах досягає 2,7 м. На вході встановлюються металеві броньовані двері.

У новому одеському ЖК діє модернізована протипожежна система та система безпеки. До нього зручно під'їхати попри транспортну завантаженість району. У пішій доступності є магазини, розважальні заклади, мініринки та багато іншого, включаючи дитячі садки, школи та вищі навчальні заклади.