Втілення європейського сучасного стилю – житловий комплекс «Бісквітний»

2019-10-11
Новина

Приморського району Одеси, неподалік вокзалу та знаменитого Привозу, розташувався житловий комплекс Бісквітний. Будівля бізнес-класу налічує 10 поверхів і має доглянуту територію з власним паркінгом. При розробці проекту та будівництві були використані передові технології та тенденції світової архітектури.

Саме завдяки цьому будинок привертає увагу своїм унікальним дизайнерським оформленням та гарантує надійність на довгі роки. Встановлені індивідуальні двоконтурні газові котли забезпечать не тільки безперебійне опалення, але й гарячу воду. До продажу пропонуються комфортабельні апартаменти з двома та трьома кімнатами, площа яких становить від 31 до 64 кв. м.

За бажанням покупці можуть вибрати планування самостійно, а також об'єднати квартири. Двір охороняється цілодобово і має красиву доглянуту зелену зону. Матеріали високої міцності та сучасні рішення дозволили створити воістину неповторний, привабливий та головне – якісний об'єкт, який неодмінно знайде своїх шанувальників.

ТОВ Каттінг Білдінг втілили в житловому комплексі «Бісквітний» всі побажання своїх майбутніх клієнтів, пропонуючи нерухомість європейського формату за прийнятною ціною.