Оригінальність та комфорт у Суворівському районі – ЖК «Двадцята Перлина»

2017-04-10
Новина

Будівля складається із сімнадцяти поверхів. Воно відрізняється оригінальним дизайном та підвищеним рівнем безпеки. Окрема увага була приділена комфорту. На всьому периметрі встановлені камери відеоспостереження, на входах сидить охорона. Також у комплексі функціонує модернізована протипожежна система.

ЖК «Двадцята Перлина» виконана у найкращих традиціях інших комплексів компанії, але при його проектуванні та будівництві враховувалися всі нюанси попередніх. Квартири комфортабельні та із зручним плануванням. У них тепло взимку та прохолодно влітку. З вікон відкривається шикарна панорама міста.

У новобудові працюють безшумні швидкісні ліфти, автономне комунальне забезпечення, а також просторий та розкішний хол зустрічає всіх, хто заходить до комплексу. У квартирах встановлені міцні панорамні металопластикові вікна, а також проведені всі комунікації. Прибудинкова територія облагороджена та оснащена дитячими майданчиками, зонами для спорту, відпочинку та прогулянок. Є підземний місткий паркінг.