ЖК «Smart City» - функціональність, комфортабельність, атмосфера затишку

2019-03-09
Новина

У Пересипському районі Одеси – на вулиці Генерала Бочарова – затишно розташувався закритий комплекс «Smart City», що є унікальним архітектурним проектом у сучасному європейському стилі. Його головні переваги – простора територія з власною інфраструктурою, комфортабельні малогабаритні квартири із зручними плануваннями, вишукане оформлення, яке не має аналогів на півдні України.

Це 5-поверхова будова у 14-ти житлових секціях, що надає житловий простір на будь-який смак покупців. Охочі знайти квартиру невеликої площі, при цьому ергономічну та за прийнятною вартістю, обов'язково звернуть свою увагу на цей комплекс, де втілилося поєднання затишного одеського дворика та інноваційних технологій.

Індивідуальна система опалення, автономне забезпечення водою та електрикою, пасажирські ліфти, що курсують у кожній секції, доглянутість та система безпеки – тут були враховані всі вимоги сучасного громадянина, який обирає для себе та своєї сім'ї найкраще житло. У дворі є дитячі та спортивні майданчики, облаштований просторий підземний паркінг, висаджені дерева, а над оформленням клумб та галявин працювали професійні ландшафтні дизайнери.

ТОВ «Будсмарт» керувалося прагненням звести справжній острівець комфортного життя серед суєти великого міста, що знайшло своє відображення у комплексі «Smart City». Вибір апартаментів тут – це гарантія вдалого вкладення та високої якості нового житла.