Естетика старої Одеси та сучасні технології – «Перший Французькою»

2019-11-08
Новина

Відрада-Девелопмент затишно розташувався у престижному куточку Приморського району зовсім неподалік моря. Поруч знаходиться Театр музичної комедії, знаменитий Французький бульвар, необхідні магазини, школи та інші важливі об'єкти інфраструктури.

Будова складається з двох секцій та налічує від 10 до 15 поверхів. Його незвичайна архітектура та дизайнерське оформлення у класичному стилі дозволяють новобудові бути естетичним доповненням історичної частини нашого міста. Проект розроблений з використанням передових технологій будівництва, його міцна конструкція гарантує надійність та комфорт на довгі роки.

Покупцям пропонуються апартаменти із зручними плануваннями – це однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири площею від 47 кв. м. У будинку встановлено газову котельню на даху, щоб мешканці були забезпечені теплом автономно цілий рік. Всередині приміщень завжди буде підтримуватися оптимальна температура і тиша завдяки п'ятикамерним металопластиковим профілям вікон.

Окрім житла, тут передбачені і комерційні об'єкти, що займають перші два поверхи. Зручний паркінг дозволить автовласникам зберігати своє майно у повній безпеці. Територія комплексу закрита від сторонніх та знаходиться під охороною. Тут встановлені дитячий та спортивний майданчики, є місця відпочинку, а галявини оформлені ландшафтним дизайнером.