Забудовники України переходять на електронний формат роботи

2018-11-08
Новина

Забудовники України незабаром матимуть змогу скористатися електронними особистими кабінетами, в яких буде розміщена вся інформація про хід будівництва будинків. Подібні нововведення поступово наближають цю сферу до світового рівня. Надалі вони дозволять уникнути непотрібних тимчасових витрат на підготовку документів, а також не дадуть здійснюватись корупційним схемам.

Державна програма, ухвалена у жовтні цього року, націлена на максимальну прозорість у будівельному бізнесі та усунення бюрократії при отриманні дозволів. Проведення містобудівної реформи необхідне у нашій країні для надання громадянам зручного та якісного нового житла.

Зараз на розгляді знаходяться кілька законодавчих проектів, ухвалення яких незабаром дозволить будівельним компаніям не перейматися негативними наслідками здавання об'єктів. Крім того, забезпечення жителів безпечними умовами як пріоритетне питання стане легко вирішним.

Налагоджена робота у будівельній галузі та її модернізація вже впроваджуються у деяких містах України, а отже незабаром можна буде відстежити її результати.