Житловий комплекс «Club Marine 2» - розкіш та європейські традиції якості

2018-06-08
Новина

У відомій пляжній зоні Одеси, за адресою вул. Довга 2, розташувався ЖК «Club Marine 2», спроектований у сучасному європейському стилі. Він оточений затишною тихою місцевістю з великою кількістю зелених насаджень, що створює відмінні умови для сприятливого перебування. До пляжу Золотий Берег можна дійти пішки, а вся необхідна інфраструктура знаходиться зовсім поряд.

Комплекс складається з трьох будинків, кожен з яких налічує 6 поверхів та комфортний підземний паркінг. Забудовник - компанія "МВС" - пропонує покупцям самостійно вибрати планування майбутніх апартаментів. Тут створена затишна атмосфера в кожному приміщенні завдяки утепленим стінам, міцним вікнам з металопластику та індивідуальному опаленню. Для того, щоб створити мешканцям затишок та відчуття справжнього домашнього вогнища, були ретельно продумані умови прибудинкової території.

Тут розмістився дворівневий паркінг, обладнані майданчики для дітей та для занять спортом, розбиті клумби та висаджені дерева, встановлені лавки та вимощені алеї для прогулянок.

Проживання в новому ЖК «Club Marine 2» - це втілення мрії про власні апартаменти класу «комфорт» в одному з найкращих тихих куточків Одеси. СК «МВС» готова запропонувати до продажу квартири за будь-яким запитом клієнтів.