ЖК «Avinion» - вишуканий стиль та унікальне розташування біля моря

2020-01-08
Новина

Авіньйон) розташувався в одному із затишних і затребуваних районів Одеси – на Дачі Ковалевського. Це дві масштабні будівлі, що складаються з 12 секцій та 8 поверхів.

Сучасний стиль оформлення доповнений класичними елементами – арками, ліпниною, природними матеріалами. Унікальний за формою та дизайном проект приверне увагу тих, хто цінує розкіш, спокійну атмосферу та чисте морське повітря. Неподалік розкинулися знамениті пляжі, широка зелена зона. Крім того, місцевість має всю необхідну інфраструктуру і великий транспортний вузл.

Покупцям представлені однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири вільного планування. Це означає, що кожен зможе самостійно розподілити свій житловий простір. Усередині секцій обладнано комфортабельні ліфти. Підземний дворівневий паркінг не лише дозволить зберегти вільну дворову територію, а й надійно захистити автомобілі мешканців та гостей.

Проект передбачає наявність дитячого та спортивного майданчика, місць відпочинку з лавами та зеленими насадженнями, вимощені доріжки. ОК «Граніт» створила неповторний житловий комплекс, запрошуючи всіх поринути у світ європейської розкоші біля моря.