«Ventum» - житловий комплекс в одному з найвідоміших тихих районів Одеси

2019-08-07
Новина

У районі Крижанівка, котрий давно завоював популярність як місце комфортабельного відпочинку біля моря в Одесі, активно з'являється нова нерухомість. Житловий комплекс Ventum відноситься до бізнес-класу і зумів втілити у собі всі побажання потенційних мешканців. Тут панує тиха затишна атмосфера та є можливість завжди насолоджуватися чистим повітрям.

Нова будівля складається з двадцяти секцій по п'ять поверхів, і її невелика поверховість припаде до душі тим, хто шукає в новому житлі заміського будинку. Застосування інноваційних технологій будівництва та матеріали високої міцності дозволили створити новобуд європейського рівня.

Покупцям та інвесторам представлені до продажу квартири з однією, двома та трьома кімнатами, планування в яких продумані проектувальниками максимально зручно. Автовласники зможуть скористатися підземним паркінгом та окремою стоянкою. Прибудинкова територія знаходиться під цілодобовою охороною та гарно впорядкована.

Завдяки будівельній компанії Новий квартал Суворівський район пропонує мешканцям житло, яке вигідно відрізняється не лише зовнішнім оформленням, а й своїми інноваційними характеристиками.