«Простір на Тульській» - нерухомість, що відкриває майбутнє

2020-03-07
Новина

Простір на Тульській» спроектований для тих, хто хоче забезпечити себе нерухомістю в жвавому районі міста, але при цьому знаходиться далеко від суєти і шуму. Він розташований у Київському районі, неподалік важливих інфраструктурних об'єктів.

Будова з 16 поверхів складається із двох секцій. Його зовнішнє оформлення виконане у сучасному стилі з яскравим декором. Завдяки встановленій на даху газовій топковій, можна не перейматися забезпечення теплом в холодну пору року. П'ятикамерний профіль металопластикових вікон надійно захистить приміщення від шумових впливів та негативних погодних умов.

Покупцям пропонуються однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири площею від 38 до 72 кв. метрів. Власники авто можуть без побоювань за збереження свого майна скористатися підземним паркінгом. Цілодобова охорона та відеоспостереження гарантують повну безпеку. Прибудинкова територія закрита від сторонніх.

Тут встановлені дитячий та спортивний майданчики, є зони для відпочинку та красива озеленена галявина. «Простір на Тульській» стане воістину затишним житлом для тих, хто віддає перевагу сучасності, якості та домашньому затишку.