Житловий комплекс «Різдвяний» – затишок старої Одеси.

2019-09-06
Новина

Різдвяний стане справжньою окрасою старої частини міста Одеса. Він знаходиться на перетині вулиці Новосільського і провулку Сєченова, зовсім поблизу відомого Нового Ринку та безлічі необхідних щодня об'єктів інфраструктури.

Завдяки зручній локації, перебуваючи тут, можна пішки дійти до визначних пам'яток міста. При цьому в будинку завжди зберігатиметься тиха та спокійна атмосфера. На шести поверхах з цоколем розмістилися апартаменти на будь-який смак – однокімнатні та двокімнатні. Їхній метраж становить від 30 до 100 кв. м.

Вільне планування дозволить самостійно розподілити простір та використати грамотно кожен метр. Створюючи проект, забудовники застосували найкращі будівельні технології та матеріали високої якості. Саме завдяки цьому мешканцям не доведеться переживати про комфорт та безпеку.

Прилегла дворова територія гарно озеленена та впорядкована, щоб створити неповторну обстановку тихого куточка старої Одеси. ЖБК Різдвяний втілив у реальність бажання багатьох про комфортний, зручний та сучасний житловий простір в одному з найкращих районів.