«Простір на 12-й Фонтану»: нові можливості для життя біля моря

2019-08-06
Новина

Простір на 12-й Фонтану розташувався в одному з наймальовничіших місць Приморського району, зовсім поряд з морем. Він складається із семи поверхів та доповнений просторими терасами, і навіть патіо з окремими ділянками на першому поверсі.

Тиха місцевість, чисте повітря та доглянута територія обов'язково припадуть до душі тим, хто шукає куточок затишку у Південній Пальмірі. До продажу пропонуються комфортабельні однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири. Проект передбачає можливість милуватися прибережними краєвидами, перебуваючи у будь-якому розташуванні. Перебуваючи тут, відразу відчується атмосфера домашнього затишку та захищеності.

На прибудинковій території можна проводити час всією родиною, відпочиваючи в тіні зелені та насолоджуючись свіжістю морського бризу. Тут встановлений дитячий майданчик, а також є зони релаксу з лавами, клумбами та ліхтарями. Дизайн комплексу в цілому не схожий на жодну будову в нашому місті, його розробляли індивідуально, прагнучи грамотно поєднати сучасний стиль та екологічність.

Забудовник - ТОВ Вест Білдінг Україна - вже зарекомендував себе як надійний, що створює унікальні проекти, що надають новим мешканцям умови підвищеної комфортності з гарантією повної безпеки.