«Будинок на Маланова» - європейський стиль у куточку старої Одеси

2020-03-06
Новина

центрі нашого міста, в його історичній частині, розташувався новий проект «Будинок на Маланова». Його зовнішній вигляд гармонійно доповнює загальний архітектурний ансамбль старої Одеси, а витончені елементи та неповторний дизайн створюють атмосферу житла у невеликому містечку Європи.

Будова складається з шести поверхів і розташовується в затишному куточку далеко від міської метушні та багатолюдності. Поблизу є всі необхідні об'єкти інфраструктури, а до визначних пам'яток можна легко пройти пішки. Покупцям пропонуються однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири вільного планування.

Їхня площа – від 31 до 60 кв. метрів. На першому поверсі розташовуються комерційні приміщення, а перед будинком передбачено паркування. Перебуваючи тут, можна не перейматися створенням комфортних умов. Опалення подається автономно, у кожній квартирі встановлюється двоконтурний газовий котел. Усередині будови курсує ліфт.

Житло у «Будинку на Маланова» - це домашній затишок та сучасні технології. Саме тут, у серці старого міста, кожен зможе створити для себе та своєї родини справжнє домашнє вогнище в європейському стилі.