"Smart City 2" - нерухомість сучасного європейського стандарту

2021-05-25
Новина

Житловий комплекс комфорт-класу «Smart City 2» розташований у Крижанівці – популярній місцевості серед тих, хто цінує затишок заміського життя та відсутність міської суєти. Це лаконічна п'ятиповерхова будова, виконана в сучасному стилі. Вся необхідна інфраструктура є поблизу, а тиха атмосфера довкола та близьке розташування до моря стане перевагою проживання тут.

До продажу представлені однокімнатні та двокімнатні квартири зі зручними плануваннями. Автономна система опалення, утеплений мінеральною ватою фасад та міцні вікна з металопластику дозволять не лише підтримувати сприятливий мікроклімат у приміщеннях цілий рік, а й заощадити на оплаті комунальних послуг. Територія комплексу знаходиться під охороною, а також працює цілодобова система пожежної безпеки. Кожна з чотирьох секцій обладнана ліфтом, що створить зручності для мешканців різного віку. Озеленення території, гарний вид із вікон та балконів, стильне оформлення створюють атмосферу заміської європейської нерухомості, де грамотно поєднуються висока якість та підвищений комфорт.

Компанія «БУДСМАРТ» представляє унікальний проект комплексу «Smart City 2», створений у найкращих традиціях сучасної європейської архітектури.