ЖК «Salve» - розкішний комплекс апартаментів у самому серці Одеси

2021-05-20
Новина

Salve» (Сальве). Він розташований у самій ходовій частині міста, де поблизу знаходяться об'єкти необхідної, корисної та розважальної інфраструктури. Місцевість славиться своєю розвиненою транспортною розв'язкою.

Новий житловий комплекс складається з 1 секції та 7 поверхів. Тип конструкції – монолітно-каркасний із пальовим фундаментом. Стіни зводяться з газобетонних блоків завтовшки від 200 до 400 мм залежно від розташування. Також відбувається облаштування вентильованого фасаду з фіброцементних плит із декоративною штукатуркою та структурним склінням. Пересування між поверхами можна здійснювати за допомогою швидкісних безшумних ліфтів – пасажирського та вантажопасажирського. Для власників автомобілів передбачено підземний паркінг.

У комплексі можна придбати розкішні апартаменти. Мінімальна площа становить 25,6 квадратних метрів, а максимальна – 40,6. Висота стелі досягає 2,7 метрів у приміщеннях, починаючи з другого поверху. На першому поверсі показник становить 3,2 метри. Тепло в приміщення надходить від автономної газової котельні, що розташовується на даху. За безпеку його відповідають металопластикові чотирикамерні вікна з енергоефективними склопакетами.

Територія перед комплексом упорядковується. Виготовляється укладання тротуарної плитки, висаджування зелених насаджень та облаштування квіткових клумб. На другому поверсі будинку передбачено зону для релаксації. У комплексі налаштовується цілодобова охорона з відеоспостереженням та сучасна протипожежна система.