Клубний дім «Сокіл» - сучасна будівля у популярному районі Одеси

2021-04-13
Новина

Клубний будинок «Сокіл» зручно розташувався в одному із затишних кварталом Малиновського району, що на вулиці Космонавтів. Він відноситься до нерухомості категорії «комфорт» і має всі необхідні умови для комфортного проживання. Поблизу є вся необхідна інфраструктура – дитячі садки, школи, медустанови, магазини, супермаркети, комерційні організації, транспортний вузол.

Шестиповерхова будівля виконана в сучасному стилі, при цьому вона вдало доповнює вигляд мікрорайону. Усередині будинку передбачено вантажопасажирський ліфт. Покупцям пропонуються квартири з однією та двома кімнатами, площа яких становить 35-67 кв. метрів. Зручні планування та новітнє оснащення дозволять завжди перебувати в оточенні домашнього затишку. Опалення в будинку індивідуальне, подається від двоконтурного газового котла. Власники автомобілів можуть скористатися парковкою, що охороняється, а вся прилегла територія знаходиться під відеоспостереженням.

Стильне оформлення, інноваційне обладнання та висока якість від будівельної компанії «Велес» гарантують підвищений комфорт у будь-яку пору року.