Клубний дім «Бецалель» - дух Європи у серці Одеси

2018-09-04
Новина

Приморського району Одеси та вулиці Ковальської, де панує атмосфера затишку старого міста. Вся потрібна інфраструктура зосередилася поблизу, що дуже комфортно. При цьому мешканці зможуть насолоджуватися тишею в оточенні зелені. Комплекс є 6-поверховим будовою з двох секцій.

Унікальність новобудови – у його дизайнерському оформленні. Технологія фасадного озеленення, що застосовується в Європі, успішно доповнює сучасний вигляд будинку. Фасад фанерований каменем і утеплений, що дозволяє зберегти тепло взимку та прохолоду в літній період. Квартири різної площі та планування відповідають високим вимогам та створюють атмосферу домашнього затишку. Вони оснащені імпортними бойлерами, опалюються сучасною автономною системою та забезпечують подачею відфільтрованої води.

Безшумні ліфти фірми OTIS курсують у кожній секції. Територія надає все необхідне – паркінг, дитячий майданчик, зону відпочинку із зеленими насадженнями. Вибір ЖК «Бецалель» – це вибір надійного майбутнього, а прийнятна вартість житла стане його додатковою перевагою.