Житловий комплекс «Морська Симфонія» – наповніть своє життя мелодійністю

2020-08-04
Новина

в Одесі, а прямо на морському узбережжі, звідки відкривається неймовірний вигляд, а через вікна в квартиру залітає свіжий морський бриз, слід звернути свою увагу на елітний житловий комплекс, розташований у Приморському районі і мелодійна назва «Морська Симфонія». У ньому ідеально все, починаючи від претензійного дизайну до набору зручностей, представлених у кожній квартирі. Природно, поблизу знаходиться вся необхідна інфраструктура та розвинена транспортна розв'язка.

Односекційний монолітно-каркасний будинок зі пальовим фундаментом досягає 20 поверхів. Стіни зведені з газоблоків, а для їх утеплення використовувався пінополістирол та мінеральна вата. Казковий фасад прикрашений спеціальними атмосферостійкими фарбами та панорамним склінням. Навіть швидкісні безшумні ліфти провідного виробника Otis відрізняються модернізованими стильними кабінами. Свій автомобіль можна залишати у місткому чотирирівневому паркінгу з наземною та підземною частиною.

Говорячи докладніше про житло, слід уточнити, що в комплексі представлені квартири-студії з однією, двома і трьома кімнатами, що характеризуються вільними плануваннями. Висота стелі складає 3 метри. Система опалення представлена двотрубним горизонтальним розведенням з металопластику. У розподільчих колекторах вмонтовано балансувальні клапани на кожну квартиру. Щоб зберегти мікроклімат, встановлені металопластикові п'ятикамерні профілі з енергозберігаючими двокамерними склопакетами.

По периметру є огорожа, а також діє цілодобова охорона з відеоспостереженням (7 пунктів). Прибудинкова територія упорядкована, прикрашена зеленими насадженнями та квітковими клумбами. На ній є місця для відпочинку та прогулянок, а також сучасні дитячі майданчики. У самому комплексі функціонує консьєрж-сервіс та модернізована протипожежна система.