«Французький дім» – проект для поціновувачів європейської розкоші

2020-03-04
Новина

Суворівському районі Одеси, в популярній серед городян Крижанівці, розташувався елітний житловий комплекс «Французький дім >». Це чотириповерхова будова, що складається із трьох секцій. Його локація у тихому затишному куточку припаде до душі тим, хто цінує чисте морське повітря, тиху атмосферу та відсутність багатолюдності.

До продажу пропонуються однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири загальною площею від 51 до 114 кв. метрів. Раціональний розподіл простору, функціональність, новітнє оснащення дозволять мешканцям з перших днів поринути в атмосферу європейського рівня комфорту.

Для автовласників передбачено наземне паркування. Система охорони з відеоспостереженням та два пункти пропуску гарантують повну безпеку. Закрита прибудинкова територія спроектована для сімейного проведення часу.

Тут є дитячий та спортивний майданчики, роллердром, фітнес-центр, кондитерська та затишна зелена зона. Під час створення проекту «Французький дім» було враховано всі побажання майбутніх мешканців, тих, хто цінує розкіш, витонченість архітектури та покращені умови проживання.