Житловий комплекс «Марко Поло» - родзинка Суворовського району

2019-12-03
Новина

Марко Поло. Елітна будова розташувалася в тихому кварталі, далеко від шуму доріг та багатолюдності. Поруч є необхідні міські та комерційні об'єкти – школи, дитячі садки, магазини, супермаркети, торгові центри, парк та багато іншого.

Будинок складається з трьох житлових секцій та десяти поверхів. Використання червоної цегли не тільки створює естетику, але й надійно захищає від стороннього шуму, холоду та негативних впливів. Фасад декорований витонченими елементами ручного ліплення, що привертає увагу поціновувачів класичного стилю.

Всередині приміщень завжди буде підтримуватися оптимальна температура завдяки утепленню мінеральною ватою та пінополістирольними плитами, а також індивідуальним газовим котлам та алюмінієвому профілю вікон. Покупцям пропонуються затишні апартаменти з однією, двома чи трьома кімнатами із роздільними плануваннями.

Їхня площа становить від 51 до 114 кв. м. Підземний паркінг допоможе надійно зберігати свій транспортний засіб під цілодобовою охороною. На прибудинковій території розмістилися дитячий та спортивний майданчики, роллердром, фітнес-центр і навіть кондитерський. "Марко Поло" неодмінно стане комфортним місцем проживання для всіх, хто шукає європейську якість та тиху атмосферу.