ЖК «Акварель на Слобідській» - комфорт, безпека та яскравість

2020-10-02
Новина

Акварель 7) – барвистий штрих у архітектурній картині Суворовського району Одеси. Це житло класу комфорт, яке відрізняється численними зручностями та реалізацією сміливих дизайнерських рішень. Поруч із будинком розташовані магазини, дитячі садки, школи, фітнес-клуби, розважальні заклади та все, що ще може знадобитися. З легкістю дістатися будь-якої точки Одеси дозволить розвинена транспортна розв'язка.

Комплекс є монолітно-каркасною будівлею з 3 секціями та 5 поверхами, яка базується на стрічковому фундаменті. Стіни виконуються із газобетону, а утеплюються за допомогою мінеральної вати. Для фасаду використовується спеціальна штукатурка та атмосферостійкі фасадні фарби. Будинок оснащується швидкісними, безшумними ліфтами, а також передбачено обладнання для гостьового автомобільного паркування.

Що стосується квартир, то є варіанти з однією та двома кімнатами, а також студії. Характеризуються вони роздільними плануваннями та раціональними площами (від 23,82 до 69,42 кв. метрів). Висота стель – 2,8 метра. На цокольному поверсі облаштовується автономна газова котельня, тепло від якої надходить до квартир за допомогою опалювальних приладів. Зберегти мікроклімат дозволять металопластикові вікна, які представлені 5-камерними профілями з подвійними склопакетами виробництва «Віконда».

Проектом передбачено забезпечення упорядкованої закритої території біля будинку. Як прикраса використовуються зелені насадження та квіткові клумби. По периметру функціонує цілодобова охорона із відеоспостереженням. У комплексі обладнана сучасна протипожежна система.