Новий ЖК «61 Перлина» - комфортабельне житло та вигідна інвестиція

2020-10-01
Новина

Приморський район міста. Поруч розташовані супермаркети та торгові точки, дошкільні та навчальні заклади, спортивні та творчі гуртки, медичні заклади, торговельно-розважальні та бізнес-центри, банківські відділення та багато іншого. Головною перевагою району є розвинена транспортна розв'язка.

Житловий комплекс бізнес-класу складається з 2 секцій та 25 поверхів. Будівля – монолітно-каркасна з монолітним залізобетонним ростверком на палевій основі та зі стінами з газобетону. З 1 по 4 поверх передбачений навісний фасад, а починаючи з 5, проводиться утеплення за рахунок мінеральної вати, система мокрого фасаду Henkel і завершується все силіконовим покриттям. У комплексі обладнуються ліфти KONE, мінімальна швидкість яких становить 1,6 м/с.

У ЖК «61 Перлина» представлені комфортабельні квартири з однією (площа 39-45 кв. метрів) та двома кімнатами (площа 51-70 кв. метрів). Головною перевагою виступають сучасні зручні планування. Висота стелі складає 2,75 метрів. Система опалення – газова котельня на даху, внутрішньоквартирне розведення з металопластикових труб та опалювальні прилади. Для збереження мікроклімату монтуються 5-камерні профілі з 2-камерними енергозберігаючими склопакетами. У кожній квартирі встановлюються металеві вхідні двері – протиударні та вогнестійкі.

Територія біля будинку впорядковується. Її благоустрій полягає у озелененні, створенні квіткових клумб, виділенні зон для відпочинку та прогулянок, а також обладнання дитячого та спортивного майданчиків. Вона обгороджується та висвітлюється. У комплексі функціонує сучасна протипожежна система (датчики сигналізації, гідранти тощо), а також цілодобова охорона з відеоспостереженням.