«Акварель 4» - вишуканість та комфорт у серці Малиновського району

2019-10-01
Новина

В Одеських Черемушках, в тихій місцевості недалеко від площі Дерев'янко, з'явилася можливість придбати нове якісне житло. Комплекс Акварель-4 - це сучасний проект від будівельної компанії Західна будівельна інвестиційна група. Він є трисекційною будівлею, що складається з 11 поверхів.

Використання матеріалів високого ступеня міцності та інноваційних технологій дозволило створити надійну та максимально зручну нерухомість. Грамотно обране місце розташування неодмінно оцінять ті покупці, які віддають перевагу спокійній тихій атмосфері далеко від шуму доріг та міської суєти. При цьому поряд є все необхідне - магазини, супермаркети, школи, дитячі садки, медустанови, простора паркова зона.

Мешканці зможуть насолоджуватися приємною комфортною обстановкою завдяки зручним плануванням та автономній системі опалення. Будь-якої пори року, будь-якої погоди всередині приміщень збережеться оптимальна температура. Кожна секція обладнана швидкісним безшумним ліфтом. Прибудинкова територія порадує мешканців різного віку, адже тут облаштовані дитячі майданчики, зони для сімейного відпочинку та гарні озеленені ділянки.

Забудовники грамотно підійшли до проектування та зведення житлового комплексу «Акварель 4», що дозволило зробити його унікальним та максимально комфортним.