Тиша та спокій у житловому комплексі «Парковий»

2016-08-01
Новина

У будівлі десять поверхів та три секції. Є технічні поверхи, на цокольному розташовані комерційні приміщення. Один із технічних поверхів призначений для індивідуальної газової котельні, а також для сушіння білизни. Квартири починаються з першого та по десятий включно поверхи. Вони комфортабельні та зі зручним плануванням. У них встановлені металопластикові вікна та проведені всі необхідні комунікації.

У одеському житловому комплексі встановлено трансформаторну підстанцію з двома незалежними вводами. Це гарантує безперебійне подання електроенергії. Тепло до квартир надходить за рахунок встановлення сталевих радіаторів. Встановлено прилади обліку споживання води та електроенергії. Прибудинкова територія облагороджена. Її оснастили дитячими майданчиками та зонами відпочинку.

У житловому комплексі «Парковий» діє модернізована система безпеки та протипожежна система. Весь периметр знаходиться під відеоспостереженням. Крім того, прилегла територія має автономне освітлення. Зроблено зручний під'їзд до будинку та укладено тротуарну плитку.